Monday, November 4, 2013

Halloween 2013

Ja saabuski meie laste kauaoodatud püha Halloween! See on aastas päev, kus saab kanda kostüüme ja mis peamine, saada hulga komme ja neid siis piiranguteta õhtul süüa.
Selle aastal oli meil päris mitu Halloweeni üritust. Esimene pidu toimus juba nädal enne õiget Halloweeni Oskari koolis. Läksime sinna kõik kostümeeritult, Oskar kandis ühe Star Warsi tegelase kostüümi ja Eliisbet oli Curious George, Tõnis maskeeris ennast tundmatuks koletiseks, mina olin nõid ja vanaisa vanakurat ise. Kogu kooli terriotoorium oli maskeeritud rahvast täis ja lastel oli võimalik osa võtta erinevatest mängudest ja nii endale väikseid kingitusi või komme koguda.







Õigel Halloweeni päeval oli päeval karneval Eliisbeti lasteaias. Eliisbet, kes iga päev käib erandlikult lasteaias kleitidega, otsustas kindlalt, et soovib kanda Ämblikmehe kostüümi. Nii maskeerus ta siis meil Ämblikmeheks ja oli selles kostüümis väga ehe.






Tõnise töö juures oli seekordne Halloweeni teema "kangelased" ja ta kehastas ennast äikesejumal Thoriks. Sellega pälvis ta kõikjal suurt tähelepanu ja arvati, et Tõnis ei jää alla Holliwoodi näiteljatele ja sobiks kangelasta mängima küll. Ootame aga ettepanekuid filmitööstuselt...








Meil pole varem töö juures Halloweeni tähistatud, kuid sel aastal otsustati ka meil kostüümides kohale tulla. Meil mingit kindlat teemat polnud, peaasi et kostüüm seljas. Parema puudumisel otsustasin seekord laenata kostüümi oma 4 aastaselt tütrelt ja ajasin endale selga Curious Georgi kostüümi. Nagu Tõnis tabavalt teatas, oli Eliisbet selles kostüümis väike armas pärdik, mina aga...No vähemalt sain ma teda ja ka teisi shokeerida sellega, et mulle läks selga Eliisbeti kostüüm ja pealegi sobis see tegelane hästi teaduslaborisse. Kõige tipuks teatas meie ülemus, et kuna ainult 3 järeldoktorit olid ennast kostümeerinud, siis selle tasuks võisime me omal valikul järgmisest labori seminarist loobuda. Selline tore boonus siis pealekauba.















Õhtul aga oli kauaoodatud "trick or treat", kus pimeduse saabudes avati kodude uksed ja kostüümides lapstele jagati lahkelt kommi. Nagu arvata võib oli kommisaak võimas. Oskar kuulis koolis õpetajalt, et kui paned öösel kõik kogutud kommid ukse juurde ja soovid midagi, siis öösel käib kommihaldjas ja võtab kommid endale ja vastu toob selle mida soovisid. Meile tundus see igati mõislik mõte ja hommikul oligi ukse juurest kõik kommid läinud (õhtul muidugi lapsed valisid endale mõned paremad kommid tagavaraks ka) ja selle asemel oli 2 vouncherit lastele mäguasjapoodi. Nii sai Oskar endale uue lego Chima ja Eliisbet Vaprakese nuku. Meil on aga uus mure, mida teha hunniku kommidega, mida kommihaldjas lahkelt vanematele jättis...

No comments:

Post a Comment